is de reden waarom ik in 1990 voor mezelf begon. Op mijn 12e maakte ik al programmaatjes op de Atari 600xl, op mijn 14e op de Commodore 64 en dBase op de pc. Ik ging in clipper programmeren bij Sigmation van Ruud de Vries en business basic en Turbo basic bij Techno Freyters.

Toen in mezelf inschreef bij de KvK in februari 1990 was ik nog maar 20, maar maakte al uitgebreide programma’s voor een hotel-restaurant, meerdere advocatenkantoren en daar kwamen steeds meer bedrijven bij die maatwerk wilden.

Exact

Al vrij snel na de oprichting, kon ik in mijn eentje niet meer voldoen aan alle verwachtingen en er kwamen mensen bij. Maar ook zocht ik naar standaard oplossingen, zoals die van Exact. Abacus uit Nederweert was een fijne organisatie die een kleine organisatie als de mijn voldoende ondersteuning bood om te groeien.

Installatie voor Windows, de gespecialiseerde oplossing van Exact voor de installatie-branche

Vanuit ervaringen bij onze klanten en mijn affiniteit met maatwerk, werd mij gevraagd me te specialiseren in IVW, het product van Exact voor de Installatiebranche. Ik ging het hele land door om Installatiebedrijven te voorzien van software om beter en sneller hun offertes te kunnen maken. Vrouwen van installateurs kregen hun man op zondag weer terug!

Accountview

In 2008 ging ik werken als Senior consultant en trainer bij eServiceware in Rotterdam, 1 van de weinige experts-centers in Nederland. Daar leerde de fijne kneepjes van het uitgebreide assortiment van Visma accountview. Ik gaf er trainingen en schreef de training Accountview toegangsbeveiliging. Ik heb heel veel conversie van Exact naar Accountview uitgevoerd en heb in Foxpro een conversieprogramma van E-relatie naar Accountview CRM gemaakt.

Microsoft

Al vanaf de jaren ’90 werden we geautoriseerd reseller van Microsoft, voor de Office producten, de Windows producten, maar ook Technet, de ontwikkelaars op Microsoft platformen.